Mesclat

Aquest bloc neix amb la vocació de parlar de tot una mica, d'ésser el quadern de notes de tot el que me bull al cap ........

Santa Margalida

isalamanca | 23 Febrer, 2008 16:12

Des de fa un parell d'anys visc al municipi de Santa Margalida, després d'haver viscut a Esporles ( la meva infantesa), a Palma ( pràcticament 18 anys) i a Santa Ponça ( la meva emancipació).

A Santa Margalida poble, La Vila com diuen, m'hi sent com a casa meva. És un poble poc conegut per la majoria dels habitants de Mallorca, a no ésser per a les sacsejades polítiques que sol tenir; però jo hi he trobat gent que estima el seu poble, que se mou, que se queixa ( això molt també); però que no deixa mai que m'avorreixi.

M'he acostumada a les calçotades dels dimonis, als xeremies, al Reboster, als aires vileros, als viatges a Tàrbena i a Xaló, a les matances del Turò del Drach, als trivials de jovent vilero ( a veure si en tornau fer un altre), als actes de l'ateneu, a n'és Reboster, als sopars per les obres de l'església, a les gloses d'en Xurí, als poemes d'en Rafael Bordoy, als actes de l'obra cultural i a tantes coses que s'hi fan. Vull un cap de setmana lliure!

Crec que si, per circumstàncies de la vida, me feren deixar La Vila perdria un “pedazito” de jo mateixa i me costaria molt desenganxar-me de tots ells.

També me faltaria el contacte amb la natura de Son Real, la mar de Son Serra, el port de Can Picafort ( records dels meus estius de petita) i els camps conreats que transmeten tranquil·litat.

Pareix mentida que molta gent del municipi no se'n adoni de la sort que tenen, de poder gaudir en pocs quilòmetres de tant ......

Un altre dia vos parlaré de la cara fosca, però avui em quedo amb el positiu.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb