Mesclat

Aquest bloc neix amb la vocació de parlar de tot una mica, d'ésser el quadern de notes de tot el que me bull al cap ........

Projecte DANA + pedagogia informacional

isalamanca | 13 Juliol, 2007 12:41

Ahir, vaig tenir l’oportunitat de conèixer un projecte molt interessant sobre bretxa digital. El projecte té com objectiu definir indicadors per mesurar la bretxa digital que existeix per qüestions de gènere, i és un iniciativa conjunta de diferents organismes de l’estat espanyol.

El projecte DANA, que així se diu la iniciativa, té com objectiu final proveir a les administracions públiques una foto de la realitat, per a que així puguin prendre les mesures oportunes. A les balears l’entitat coordinadora és la Fundació IBIT, i les persones responsables on na Bel Llodrà  (un crack en temes de Societat de la Informació) i na Ita Sans.


La reunió d’ahir fou, a la que assistiren molts del organismes i associacions que participen en la igualtat d’oportunitats entres dones i homes, molt interessant. Férem una “pluja d’idees” sobre quins aspecte s’haurien de mesurar per fer la foto. Tots els allà reunits, estiguérem d’acord en que la situació actual és bastant desfavorable per alguns sectors femenins, però que no deixa de reflectir el que és la situació actual de la Societat balear.

I això me fa passar a una altra banda, la majoria de les persones que empren NNTT son autodidactes i n’han après amb amics...... sobretot els de la meva quinta per amunt. Però cada cop més se necessiten una sèrie d’habilitats informacionals que és complicat aprendre totsol i que canviaran la manera d’ensenyar dels professors..per si voleu aprofundir en el tema vos deix dos links molt interessants:

Article de n’Óscar Picardo –

http://www.uoc.edu/web/cat/art/uoc/opicardo0602/opicardo0602.html

Bloc de n’ajo monzó ( un altre crack)  sobre pedagogia informacional

http://pedagogiainformacional.blogspot.com/

Comentaris

Ei

Bel | 28/07/2007, 23:08

No sabia que haguessis obert un bloc. Ja era hora!
Gràcies per la ressenya

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb