Mesclat

Aquest bloc neix amb la vocació de parlar de tot una mica, d'ésser el quadern de notes de tot el que me bull al cap ........

Cançons

isalamanca | 17 Juliol, 2007 09:37

Aquest ha estat un cap de setmana d’emocions......aniversaris de persones molt estimades, comunions, sopars post-electorals, trobades amb companys, etc.

L’altre dia reflexionava que una dels elements essencials en qualsevol celebració, i de la vida en general és la música. La música té, com d’altres creacions artístiques, una capacitat increïble de portar a altres indrets, de despertar sentiments, de recordar persones que molts de cops se troben amagats a llocs recòndits del nostre cervell. I molts de cops, la cançó i el fet que ens evoquen o/i recorden no solen coincidir en el temps. No tenen una relació directa espai-temps però pareixen lligats per alguna raó.

 (Segueix)

Projecte DANA + pedagogia informacional

isalamanca | 13 Juliol, 2007 12:41

Ahir, vaig tenir l’oportunitat de conèixer un projecte molt interessant sobre bretxa digital. El projecte té com objectiu definir indicadors per mesurar la bretxa digital que existeix per qüestions de gènere, i és un iniciativa conjunta de diferents organismes de l’estat espanyol.

El projecte DANA, que així se diu la iniciativa, té com objectiu final proveir a les administracions públiques una foto de la realitat, per a que així puguin prendre les mesures oportunes. A les balears l’entitat coordinadora és la Fundació IBIT, i les persones responsables on na Bel Llodrà  (un crack en temes de Societat de la Informació) i na Ita Sans.


 (Segueix)

En reconeixement de na Margarita Najera.

isalamanca | 12 Juliol, 2007 06:44

Avui, han publicat una carta meva al diari de Mallorca. Va en reconeixement d'una gran política, que com tothom ha tengut errades greus i coses no encertades. Crec que el seu balanç global va ésser positiu pels ciutadans del municipi de Calvià, encara que hagués pogut protegir més el municipi. (Segueix)

El meu bloc

isalamanca | 11 Juliol, 2007 07:46

Aquest bloc serà, quan aprengui a fer-lo funcionar, el lloc on vos aniré contant coses que trob interessants, articles que vaig fent i també vol ésser un foro d'opinió de tota aquella gent que vulgui compartir opinions, coneixement i experiències.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb